Indeling appartement

Het woon/zit gedeelte (20m2) van de B&B staat in open verbinding met de slaapruimte (14m2) en biedt toegang tot het lommerrijke erf waar je bij warm weer kunt ontbijten. In de volledig ingerichte keuken (8m2) zijn ingrediënten voor koffie, thee  en eventuele andere maaltijden beschikbaar. Naast de ruime badkamer (6m2) met inloopdouche is een aparte WC (verhoogde bril aanwezig).

Het kleine Binnenhof rekent op twee personen per overnachting. Er is een kinderbedje met schoon beddengoed. Voor eventueel extra bezoek kan gebruik worden gemaakt van de slaapbank. De kast is gevuld met schone dekbedden en linnengoed. In het buffet zijn kinderspelen, puzzels en fietsgereedschap te vinden. Voor regenachtige dagen zijn er boeken en dvd’s. Je hoeft je hier niet te vervelen. En oh ja, wifi is gratis.

Indeling appartement

Enkele reacties uit het gastenboek

Theo, oktober 2018: 9

Een verrassend rustig plekje zo dicht bij de bruisende binnenstad van Den Haag. Met de prima accommodatie en de uitstekende verzorging kun je nergens beter zitten. Het was onze eerste keer hier maar bij leven en welzijn zeker niet de laatste. We komen terug!

Kate Herman, mei 2017: 10

Thank you for such a lovely place to stay. My Mom and I enjoyed ourselves – it was wonderful to wake up in such a lovely garden! See you in July!

Lees hier meer reacties