Over Het kleine Binnenhof

Bed & Breakfast Het kleine Binnenhof is een parterreappartement in het centrum van Den Haag. Omgeven door weelderige tuinen en pittoreske hofjes paart het idyllische rust aan een bruisende metropool. Hofvijver, Ridderzaal en Gevangenpoort liggen op loopafstand, evenals een scala aan sfeervolle eetgelegenheden en Haagse musea (Mauritshuis, Panorama Mesdag, Escher in het Paleis). Er zijn twee gratis fietsen beschikbaar waarmee je kunt toeren door de Scheveningse duinen of langs de Vliet bij Voorburg.

De vrijstaande woning waar Het kleine Binnenhof is gevestigd wordt door omringende bebouwing van het stadsverkeer afgeschermd en is bereikbaar via het portiek van aangrenzende flats. Openbaar parkeren op straat is tegen betaling zonder reservering mogelijk. Het binnenterrein is een lustoord voor liefhebbers van stadsnatuur. De tuin wordt geregeld bezocht door exotische parkieten en schelmse zeemeeuwen.

 

Over Het kleine Binnenhof

Enkele reacties uit het gastenboek

Theo, oktober 2018: 9

Een verrassend rustig plekje zo dicht bij de bruisende binnenstad van Den Haag. Met de prima accommodatie en de uitstekende verzorging kun je nergens beter zitten. Het was onze eerste keer hier maar bij leven en welzijn zeker niet de laatste. We komen terug!

Kate Herman, mei 2017: 10

Thank you for such a lovely place to stay. My Mom and I enjoyed ourselves – it was wonderful to wake up in such a lovely garden! See you in July!

Lees hier meer reacties